

Maak kennis met het team van Cornelis. De dames en heren die jullie met alle liefde voorzien van een heerlijke en gezellige ochtend, middag of avond! Elk hun eigen kwaliteit en kracht welke wij graag aan jullie toelichten.
We hebben een prachtig pand, met heerlijk terras maar uiteraard maken de medewerkers van Cornelis voor ons gasten echt het verschil. Daarom is deze pagina voor ons team, omdat zij Cornelis maken tot het prachtige bedrijf wat het is.
DE CHEF-KOK VAN CORNELIS. SAMEN MET ZIJN TEAM BEDENKT HIJ DE MEEST PRACHTIGE EN ZALIGE GERECHTEN OP ONZE MENUKAART. DAARNAAST BEGELEID HIJ DE LEERLINGEN IN DE KEUKEN VAN CORNELIS. KORTOM, ABSOLUUT ONMISBAAR!
FAVORIETE GERECHT?
EIGENLIJK ALTIJD DE GERECHTEN VAN HET 3-GANGEN KEUZEMENU.
DE SOUS-CHEF VAN CORNELIS, EN EEN ECHTE TEAMPLAYER. HIJ KAN OP ALLE PLEKKEN IN DE KEUKEN STAAN EN BEGELEID DE NIEUWE MEDEWERKERS, BEDENKT DE MEEST CREATIEVE GERECHTEN EN IS EEN BELANGRIJKE STEUNPILAAR VAN HET KEUKENTEAM.
FAVORIETE GERECHT?
DE BEEF TATAKI SALADE, TOEN IK NOG NIET BIJ CORNELIS WERKTE KWAM IK DAAR ALTIJD SPECIAAL VOOR BIJ CORNELIS!
BRAM IS AL EEN AANTAL JAREN EEN BEKEND GEZICHT VOOR VELE GASTEN, EN INMIDDELS DEEL VAN HET MANAGEMENTTEAM. VROLIJK, GEZELLIG EN EEN HARDE WERKER! HIJ ZORGT ER ALTIJD VOOR DAT HET GOED GAAT MET ONZE GASTEN EN MET HET TEAM WAT AAN HET WERK IS. BRAM STAAT BIJ ONS BEKEND OM ZIJN ENORME GASTVRIJHEID, ZIJN PASSIE VOOR DE HORECA EN LEERGIERIGHEID.
FAVORIETE DRANKJE?
EEN CAPPUCCINO MET HAVERMELK, OMDAT IK ONZE KOFFIE HET ALLERBESTE VIND.
ALWEER EEN HELE TIJD EEN BEKEND GEZICHT OP DE WERKVLOER, EN INMIDDELS ÉÉN VAN DE MANAGERS BIJ CORNELIS. ZE BEGELEID HET JONGE TEAM HEEL SECUUR, ZORGT DAT HET ONZE GASTEN AAN NIETS ONTBREEKT EN WERKT OOK NOG DE EVENEMENTEN ACHTER DE SCHERMEN UIT. DAARNAAST KAN JE OOK VOOR GROEPSRESERVERINGEN BIJ HAAR TERECHT.
FAVORIETE DRANKJE?
ZONDER TWIJFEL DE DISARONNO SOUR, EEN HEERLIJKE COCKTAIL!
EEN BELANGRIJKE FACTOR IN HET KEUKENTEAM ÉN DIRECTIEASSISTENT. REGELMATIG STAAT HIJ TE SCHITTEREN AAN DE GARDE EN BEGELEID HIJ DE REST VAN HET TEAM. BEHALVE IN DE KEUKEN ZORGT HIJ ERVOOR DAT ALLES ACHTER DE SCHERMEN OOK GOED BLIJFT GAAN.
FAVORIETE GERECHT?
ALTIJD DE GERECHTEN UIT HET 3-GANGEN MENU! WISSELEND, LEKKER EN SEIZOENSGEBONDEN.
EEN ONWIJS HARDE WERKER, ALTIJD VROLIJK EN ONTZETTEND LEERGIERIG! EEN FIJNE LEIDINGGEVENDE VAN ONS BEDIENINGSTEAM. AF EN TOE STAAT ZE ACHTER DE BAR MAAR HET LIEFST ZORGT ZE VOOR EEN ONVERGETELIJKE DAG VAN ONZE GASTEN.
FAVORIETE DRANKJE?
BUTTER & BERRIES, EEN FANTASTISCHE ZOETE EN KLASSIEKE CORNELIS COCKTAIL.
ZONDER ENIGE HORECA ERVARING KWAM ZE BIJ CORNELIS EN IN EEN HELE KORTE TIJD IS ZE UITGEBLOEID TOT EEN BELANGRIJK ONDERDEEL VAN ONS TEAM. ZE STAAT ALTIJD MET EEN GLIMLACH VOOR ONZE GASTEN KLAAR EN ZORGT VOOR EEN GEZELLIGHEID IN HET TEAM.
FAVORIETE DRANKJE?
BALLON 43, MAAR DAN VIND IK HEM NOG LEKKERDER MET MIJN EIGEN TWIST, GINGER ALE IN PLAATS VAN BRUISWATER.
MET VEEL PASSIE VOOR ZIJN VAK MAAKT HIJ DE MOOISTE GERECHTEN. DE ROTI BLIJFT WEL ZIJN FAVORIETE KANT VAN DE KEUKEN. EEN FIJNE AANVULLING IN ONS TEAM, HIJ STAAT VOOR IEDEREEN KLAAR EN NIKS IS HEM TEVEEL GEVRAAGD.
FAVORIETE GERECHT?
PIZZA CARBONARA, ONZE PIZZA’S ZIJN FANTASTISCH EN VOORAL DEZE.
DEZE JONGEMAN IS NA EEN TIJDJE LEERLING BIJ CORNELIS TE ZIJN GEWEEST INMIDDELS AFGESTUDEERD KOK EN OP ALLE PLEKKEN VAN DE KEUKEN INZETBAAR. PIZZA’S BAKKEN VINDT HIJ HET ALLERLEUKSTE EN DE PIZZA DELLO CHEF BEDENKEN IS DAN OOK ZIJN SPECIALITEIT.
FAVORIETE GERECHT?
VAAK DE GERECHTEN VAN HET 3-GANGEN MENU, OMDAT DIE ALTIJD MOOI EN UITDAGEND ZIJN EN NET WAT EXTRA’S HEBBEN
NA HAAR HORECA OPLEIDING IS HAAR PASSIE VOOR DE HORECA ALLEEN MAAR GROTER GEWORDEN EN IS HET EEN GENOT OM HAAR IN ONS TEAM TE HEBBEN! CORNELIS IS OOK WEL HAAR TWEEDE THUIS. TESSA IS EEN HARDE WERKER EN NEEMT GEEN BLAD VOOR DE MOND!
FAVORIETE DRANKJE?
ONZE LEMONADE COCKTAIL, LEKKER FRIS!
BEGONNEN ALS KEUKENHULP, EN INMIDDELS EEN HELE STABIELE VASTE KRACHT BIJ CORNELIS! JE ZIET HEM VAAK AAN DE PAS, WAAR HIJ DE GERECHTEN AFMAAKT EN MEEGEEFT AAN DE BEDIENING. JULIUS IS EEN GEZELLIGE TOEVOEGING AAN ONS TEAM, ECHT EEN ALLEMANSVRIEND.
FAVORIETE GERECHT?
DE NOODLES, LEUK OM TE HOREN DAT GASTEN DIT GERECHT OOK ERG WAARDEREN!
NOG EEN TOPPER IN DE KEUKEN, MELANIE STAAT ALTIJD TE SHINEN AAN DE GARDE. EEN RUSTIGE, HARDWERKENDE COLLEGA DIE JE NOOIT ZAL HOREN KLAGEN. ZE STAAT HAAR ‘MANNETJE’ TUSSEN ALLE JONGENS IN DE KEUKEN!
FAVORIETE GERECHT?
DE BURGER, DEZE IS ECHT MIJN FAVORIET.
WAT ONS BETREFT EEN ECHTE HORECATOPPER, DIE PASSIE HEEFT VOOR ZIJN VAK. HIJ WEET PRECIES HOE HIJ HET ONZE GASTEN NAAR HET ZIN MOET MAKEN EN ZET DAAR GRAAG EEN STAPJE HARDER VOOR.
FAVORIETE DRANKJE?
CASTELAO, EEN HEERLIJKE KRACHTIGE RODE WIJN UIT PORTUGAL.
ALTIJD VROLIJK, GEZELLIG EN VOORAL EEN HARDE WERKER. MAAKT ZOWEL TIJDENS DE LUNCH ALS HET DINER DE GERECHTEN AAN DE GARDE MET VEEL LIEFDE VOOR JULLIE KLAAR.
FAVORIETE GERECHT?
ONZE PASTA IS EEN HEERLIJK GERECHT EN EEN GOEIE TOEVOEGING AAN ONZE UITGEBREIDE MENUKAART.
EEN ECHTE GASTHEER, DIE ALTIJD ZIJN UITERSTE BEST DOET OM ONZE GASTEN HET NAAR HET ZIN TE MAKEN. DAARNAAST STAAT HIJ OOK REGELMATIG ACHTER DE BAR TE SHINEN.
FAVORIETE DRANKJE?
EEN PERONI VAN DE TAP, EEN HEERLIJK FRIS ITALIAANS BIERTJE
DIRECTIE VAN CORNELIS
HET IS MIJN VISIE VOOR CORNELIS OM EEN PLEK CREËREN WAAR MENSEN ZICH THUIS VOELEN EN OP HUN GEMAK ZIJN, WAAR MEN BIJ ALLES WAT GESERVEERD WORDT DE KWALITEIT ERVAN ZIET EN VOORAL PROEFT. DE KEUKEN MOET PASSEN BIJ DE UITSTRALING VAN HET PAND, AMBACHTELIJK, VAN GOEDE KWALITEIT, MET ZELFGEMAAKTE PRODUCTEN MAAR BOVENAL GASTVRIJ, CORNELIS IS ER VOOR IEDEREEN.
FAVORIETE DRANKJE?
CAPPUCCINO IN DE OCHTEND (ONZE KOFFIE VIND IK GEWELDIG) OF ÉÉN VAN DE FANTASTISCHE WIJNEN VAN DE UITGEBREIDE WIJNKAART LATER OP DE DAG.
DIRECTIE VAN CORNELIS
DE VISIE VOOR CORNELIS DELEN WE UITERAARD. IK WERK ZELF GROTENDEELS MEE IN DE KEUKEN EN IN NOOD ONDERSTEUN IK OOK ZEKER HET BEDIENINGSTEAM.
MET ZIJN JARENLANGE ERVARING IN DE HORECA ZIT DIT ALLEMAAL WEL GOED.
FAVORIETE GERECHT?
PIZZA CARBONARA, DE PIZZA’S VAN CORNELIS MET HET PINSA ROMANA MEEL UIT ONZE HOUTOVEN ZIJN BIJNA NIET TE OVERTREFFEN!
Wilt u voor de lunch gebruik maken van een afhaalmogelijkheid? Neem dan even telefonisch contact met ons op, dan kijken wij wat er mogelijk is afhankelijk van de drukte.
Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0578-820222
De pizza uit onze houtoven is niet zomaar pizza, maar gemaakt van het speciale Pinsa Romana-meel. Hiervan maken wij het vernieuwde Impasto ad alta idratazione-deeg. Een deeg dat licht verteerbaar is door de combinatie van rijst-, soja- en tarwemeel. Het bevat hierdoor minder calorieën, is extra krokant en natuurlijk fantastisch van smaak!
Doordat het deeg tarwemeel bevat van de beste kwaliteit kan het langer rijpen, hierdoor krijgt de pizza een egaal bruine kleur en een karakteristieke smaak. Met deze nieuwe manier van deeg maken spelen wij in op de modernere gezondere levensstijl zonder in te boeten op kwaliteit en smaak.
Dus houdt u zich niet in en geniet van onze pizza’s!
Probeer eens een kopje specialty coffee! Deze branderijen kopen koffie in via het direct trade systeem. Zo kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren en ontvangen de boeren een eerlijke prijs voor hun geproduceerde koffies. vraag ons bedieningsteam welke koffie we momenteel serveren.
Het is mogelijk om diner bestellingen tussen 17.00 uur en 21.00 uur bij Cornelis te plaatsen voor afhaal. In overleg zijn er uitzonderingen mogelijk op andere gewenste tijdstippen of gerechten buiten onderstaand menu om.
Uiteraard kunt u onze pizza’s ook afhalen, bekijk hiervoor onze pizzakaart.
Bezorgen is helaas niet mogelijk.
We zijn Dinsdag t/m Zaterdag bereikbaar vanaf 10.00 uur. Op Zondag vanaf 12.00 uur.
Bij drukte vragen we iets meer van uw tijd.