Maak kennis met het team van Cornelis. De dames en heren die jullie met alle liefde voorzien van een heerlijke en gezellige ochtend, middag of avond! Elk hun eigen kwaliteit en kracht welke wij graag aan jullie toelichten.
We hebben een prachtig pand, met heerlijk terras maar uiteraard maken de medewerkers van Cornelis voor ons gasten echt het verschil. Daarom is deze pagina voor ons team, omdat zij Cornelis maken tot het prachtige bedrijf wat het is.
Ter inspiratie voor onze gasten delen we ook meteen onze voorkeuren in dranken en gerechten.
DE CHEF-KOK VAN ONS KEUKENTEAM. SAMEN MET ZIJN TEAM BEDENKT HIJ DE MEEST PRACHTIGE EN ZALIGE GERECHTEN OP ONZE MENUKAART. HIJ BEGELEID DE LEERLINGEN VAN CORNELIS. KORTOM, ABSOLUUT ONMISBAAR IN HET TEAM!
MIJN FAVO GERECHT?
EIGENLIJK ALTIJD DE GERECHTEN UIT HET DRIEGANGENMENU.
BRAM IS AL EEN AANTAL JAREN EEN BEKEND GEZICHT VOOR VELE GASTEN. VROLIJK, GEZELLIG EN EEN HARDE WERKER! HIJ ZORGT ER ALTIJD VOOR DAT HET GOED GAAT MET ONZE GASTEN EN MET HET TEAM WAT AAN HET WERK IS.
BRAM STAAT BIJ ONS BEKEND OM ZIJN ENORME GASTVRIJHEID, ZIJN PASSIE VOOR DE HORECA EN LEERGIERIGHEID.
FAVORIETE DRANKJE?
EEN CAPPUCCINO MET SOJA-MELK. OMDAT IK ONZE KOFFIE HET ALLERBESTE VIND!
OOK EEN ALLROUND TEAMPLAYER IN ONS TEAM. HIJ KAN OP ALLE PLEKKEN IN DE KEUKEN STAAN MAAR STAAT HET LIEFST AAN DE ROTI, HIJ BEGELEID DAAR DE NIEUWE MEDEWERKERS, BEDENKT DE CREATIEVE WARME GERECHTEN EN IS EEN BELANGRIJKE STEUNPILAAR VAN HET KEUKENTEAM.
FAVORIETE GERECHT?
DE BEEF TATAKI SALADE, TOEN IK NOG NIET BIJ CORNELIS WERKTE KWAM IK DAAR SPECIAAL ALTIJD VOOR BIJ CORNELIS!
EEN BEKEND GEZICHT OP DE WERKVLOER. BEGELEID HET JONGE TEAM HEEL SECUUR, ZORGT DAT HET ONZE GASTEN AAN NIETS ONTBREEKT EN WERKT OOK NOG DE EVENEMENTEN ACHTER DE SCHERMEN UIT.
FAVO DRINK
DISARONNO SOUR, OMDAT IK VIND DAT DEZE WEL WAT EXTRA GEWAARDEERD MAG WORDEN
EEN BELANGRIJKE FACTOR IN HET KEUKENTEAM EN MANAGEMENTASSISTENT. 3 DAGEN STAAT HIJ TE SCHITTEREN AAN DE GARDE, BEDENKT HIJ GERECHTEN VOOR DE NIEUWE MENUKAARTEN EN BEGELEID HIJ DE REST VAN HET TEAM. 1 DAG PER WEEK ZORGT HIJ ERVOOR DAT ACHTER DE SCHERMEN OOK ALLES GOED BLIJFT GAAN.
FAVO GERECHT
ALTIJD DE GERECHTEN UIT HET DRIE GANGEN MENU! WISSELEND, LEKKER EN SEIZOENSGEBONDEN.
ZONDER ENIGE HORECA ERVARING KWAM ZE BIJ CORNELIS EN IN EEN HELE KORTE TIJD IS ZE UITGEBLOEID TOT EEN VAST BELANGRIJK ONDERDEEL VAN ONS TEAM. ZE STAAT ALTIJD VOOR ONZE GASTEN KLAAR MET EEN GLIMLACH EN ZORGT VOOR EEN GEZELLIGE NOOT IN HET TEAM.
FAVORIETE DRANKJE
BALLON 43, MAAR DAN VIND IK HEM NOG LEKKERDER MET MIJN EIGEN TWIST, GINGER ALE IPV BRUISWATER.
EEN ONWIJS HARDE WERKER, ALTIJD VROLIJK EN ONTZETTEND LEERGIERIG! WE KUNNEN NU AL NIET MEER ZONDER HAAR. AF EN TOE STAAT ZE ACHTER DE BAR MAAR HET LIEFST ZORGT ZE VOOR EEN ONVERGETELIJKE DAG VAN ONZE GASTEN
FAVORIETE DRANKJE
BUTTER & BERRIES, EEN FANTASTISCHE ZOETE EN KLASSIEKE CORNELIS COCKTAIL!
NOG EEN TOPPER IN DE KEUKEN, MELANIE STAAT ALTIJD TE SHINEN AAN DE GARDE. ZE KWAM BINNEN MET WEINIG KEUKEN ERVARING MAAR DRAAIT INMIDDELS ZELFSTANDIG LUNCH EN DINER. EEN RUSTIGE, HARDWERKENDE COLLEGA DIE JE NOOIT ZAL HOREN KLAGEN. ZE STAAT HAAR ‘MANNETJE’ TUSSEN ALLE JONGENS IN DE KEUKEN!
FAVO GERECHT
DE CRUNCHY CHICKEN BURGER, IK HOU VAN KIP DUS DEZE IS ECHT MIJN FAVORIET
VOOR ONS AL LANGER BEKEND ALS ÉÉN VAN ONZE FIJNE GASTEN MAAR NU OOK ONDERDEEL VAN ONS VASTE TEAM.
JULLIE ZULLEN HAAR VAAK OVERDAG ZIEN, ZE VERZORGT DE GASTEN MET LIEFDE VAN EEN PRACHTIGE LUNCH OF MAAKT DE LEKKERSTE KOFFIES VOOR JULLIE IN DE OCHTEND.
HAAR EIGEN FAVO DRINK?
EEN GLAS VERDEJO, OMDAT DEZE WIJN BIJ IEDERE GELEGENHEID EN OP IEDER MOMENT HEERLIJK IS!
MET VEEL PASSIE VOOR ZIJN VAK MAAKT HIJ DE MOOISTE GERECHTEN! DE ROTI BLIJFT WEL ZIJN FAVORIETE KANT VAN DE KEUKEN. EEN FIJNE AANVULLING IN ONS TEAM, HIJ STAAT ALTIJD KLAAR VOOR HET BEDRIJF EN HET TEAM!
FAVORIETE GERECHT?
PIZZA CARBONARA, ONZE PIZZA’S ZIJN FANTASTISCH EN VOORAL DEZE
DEZE JONGEMAN KOMT ZIJN LAATSTE LEERJAAR VAN DE KOKSOPLEIDING BIJ CORNELIS DOEN. HET AFRONDEN VAN ZIJN STUDIE GAAN WIJ HOPELIJK MEEMAKEN! INMIDDELS DRAAIT HIJ VOLWAARDIG MEE AAN DE GARDE EN KUNNEN WE HEM EIGENLIJK AL NIET MEER MISSEN!
FAVORIETE GERECHT
VAAK DE VOOR- EN NAGERECHTEN VAN HET 3-GANGEN MENU, OMDAT DIE ALTIJD MOOI EN UITDAGEND ZIJN EN NET WAT EXTRA’S HEBBEN
LEERLING BIJ ONS IN DE BEDIENING, EN WAT IS ZE GEGROEID DE AFGELOPEN TIJD! HORECA WORDT STEEDS MEER HAAR PASSIE EN CORNELIS WORDT STEEDS MEER HAAR THUIS. TESSA IS EEN HARDE WERKER EN NEEMT GEEN BLAD VOOR DE MOND!
FAVO DRINK
ONZE NIEUWE LEMONADE COCKTAIL, LEKKER FRIS!
ALTIJD VROLIJK, GEZELLIG EN VOORAL EEN HARDE WERKER! MAAKT ZOWEL MET LUNCH ALS DINER DE GERECHTEN AAN DE GARDE MET VEEL LIEFDE VOOR JULLIE KLAAR.
FAVO GERECHT
DE PASTA MET GAMBA’S IS EEN HEERLIJK GERECHT EN EEN GOEIE TOEVOEGING AAN ONZE UITGEBREIDE MENUKAART.
Begonnen als keukenhulp, en inmiddels een hele stabiele vaste kracht bij Cornelis! Je ziet hem vaak aan de pas, waar hij de gerechten afmaakt en meegeeft aan de bediening. Julius is een gezellige toevoeging aan ons keukenteam, echt een allemansvriend
FAVO GERECHT
DE NOODLES MET LAM, leuk om te horen dat gasten dit gerecht ook erg waarderen!
Daan is al een tijdje onderdeel van ons team, en nu hij met zijn middelbare school diploma op zak een tussenjaar heeft, zal je hem veel vaker gaan zien. Een perfectionist, die zijn wijk altijd keurig onder controle heeft. Door vele gasten zeer gewaardeerd.
FAVO DRANKJE
Flat white, de koffie bij Cornelis is het allerbeste!
DIRECTIE VAN CORNELIS
HET IS MIJN VISIE VOOR CORNELIS OM EEN PLEK CREËREN WAAR MENSEN ZICH THUIS VOELEN EN OP HUN GEMAK ZIJN, WAAR MEN BIJ ALLES WAT GESERVEERD WORDT DE KWALITEIT ERVAN ZIET EN VOORAL PROEFT. DE KEUKEN MOET PASSEN BIJ DE UITSTRALING VAN HET PAND, AMBACHTELIJK, VAN GOEDE KWALITEIT, MET ZELFGEMAAKTE PRODUCTEN MAAR BOVENAL GASTVRIJ, CORNELIS IS ER VOOR IEDEREEN.
MIJN FAVO DRANKJE?
CAPPUCCINO IN DE OCHTEND(ONZE KOFFIE VIND IK GEWELDIG) OF ÉÉN VAN DE FANTASTISCHE WIJNEN VAN DE UITGEBREIDE WIJNKAART LATER OP DE DAG.
DIRECTIE VAN CORNELIS
DE VISIE VOOR CORNELIS DELEN WE UITERAARD. IK WERK ZELF GROTENDEELS MEE IN DE KEUKEN EN IN NOOD ONDERSTEUN IK OOK ZEKER HET BEDIENINGSTEAM.
MET ZIJN JARENLANGE ERVARING IN DE HORECA ZIT DIT ALLEMAAL WEL GOED.
MIJN FAVO GERECHT?
PIZZA CARBONARA, DE PIZZA’S VAN CORNELIS MET HET PINSA ROMANA MEEL UIT ONZE HOUTOVEN ZIJN BIJNA NIET TE OVERTREFFEN!
Wilt u voor de lunch gebruik maken van een afhaalmogelijkheid? Neem dan even telefonisch contact met ons op, dan kijken wij wat er mogelijk is afhankelijk van de drukte.
Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0578-820222
De pizza uit onze houtoven is niet zomaar pizza, maar gemaakt van het speciale Pinsa Romana-meel. Hiervan maken wij het vernieuwde Impasto ad alta idratazione-deeg. Een deeg dat licht verteerbaar is door de combinatie van rijst-, soja- en tarwemeel. Het bevat hierdoor minder calorieën, is extra krokant en natuurlijk fantastisch van smaak!
Doordat het deeg tarwemeel bevat van de beste kwaliteit kan het langer rijpen, hierdoor krijgt de pizza een egaal bruine kleur en een karakteristieke smaak. Met deze nieuwe manier van deeg maken spelen wij in op de modernere gezondere levensstijl zonder in te boeten op kwaliteit en smaak.
Dus houdt u zich niet in en geniet van onze pizza’s!
Probeer eens een kopje specialty coffee! Deze branderijen kopen koffie in via het direct trade systeem. Zo kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren en ontvangen de boeren een eerlijke prijs voor hun geproduceerde koffies. vraag ons bedieningsteam welke koffie we momenteel serveren.
Het is mogelijk om diner bestellingen tussen 17.00 uur en 21.00 uur bij Cornelis te plaatsen voor afhaal. In overleg zijn er uitzonderingen mogelijk op andere gewenste tijdstippen of gerechten buiten onderstaand menu om.
Uiteraard kunt u onze pizza’s ook afhalen, bekijk hiervoor onze pizzakaart.
Bezorgen is helaas niet mogelijk.
We zijn Dinsdag t/m Zaterdag bereikbaar vanaf 10.00 uur. Op Zondag vanaf 12.00 uur.
Bij drukte vragen we iets meer van uw tijd.