Cornelis Epe

Trouwen in Cornelis

Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen!

Allereerst van harte geluk gewenst met jullie prachtige voornemen! De mooiste dag van jullie leven. Een onvergetelijke dag als een droom die uitkomt, waar u en uw gasten nog jaren met veel plezier aan zullen terugdenken.

Grand Café Cornelis is gevestigd in het voormalig gemeentehuis en is bij uitstek de trouwlocatie om het ja woord te geven aan je geliefde. De monumentale raadszaal op onze bovenverdieping is een zaal waar u besloten kunt zitten. Grand Café Cornelis is geopend in de zomer van 2015 na een grote restauratie van het monumentale pand daterend uit het jaar 1854. Het pand ademt nog altijd historie uit, maar tegenwoordig wel met een sfeervolle ambiance, eigentijds karakter met Jugendstil-invloeden. Stoer maar intiem, statig maar aangenaam knus. Wij zijn gevestigd op een prachtige locatie in het dorpshart van Epe, waar in het verleden talloze huwelijken gesloten zijn.

De ceremonie en/of de receptie en/of het diner, het is allemaal mogelijk bij Grand Café Cornelis.

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Kom gerust bij ons langs en proef de ontspannen sfeer. Wij maken graag een afspraak met jullie om jullie persoonlijke wensen en ideeën over de perfecte dag te bespreken en mogelijk te maken! Of het nou om één van de dag onderdelen gaat of jullie complete bruiloft!