Wiljam van Noorel

Sinds dag 1 een belangrijk onderdeel van het managementteam. Als het nou om de verbouwing gaat, om wijnen of alle andere dranken, Wiljam weet het allemaal en deelt het graag!

Jurgen Boeve

Jurgen is in 2015 als leerling bij Cornelis begonnen en doorgegroeid tot sous-chef. Inmiddels is geen plek in de keuken voor hem nog onbekend en is hij de leermeester voor de koks in opleiding bij Cornelis.

Frank Oosterhoorn

Maak kennis met onze Chef-kok! De drijvende kookkracht achter onze schermen. Respect voor zijn collega's, rustig blijven in piekmomenten, goede communicatie en tot slot het overbrengen van zijn kennis. Cornelis is er trots op!

Simon Augustinus

De derde man in de keuken! In 2016 heeft Simon besloten de stap naar Cornelis te maken. Volgens ons nog steeds een van de best gemaakte keuzes! Hij zorgt voor orde, rustige communicatie en is een hele harde werker.

Niels Thomassen

De garde is zijn favoriete kant in de keuken en dan vooral het patisserie gedeelte. Niels blijft (bijna) altijd lachen en is een vrolijke aanvulling op het team!

Frank Timmer

Sinds eind 2015 werkt Frank als zelfstandig werkend kok bij Cornelis. Inzetbaar op meerdere plekken in de keuken en daarom een zeer belangrijke aanvulling op het team!

Mischa Steenhuis & Nicole Kwakkel

Vanaf de opening zijn Mischa en Nicole nauw betrokken geweest bij de bedrijfsvoering van Cornelis. Op 1 september 2018 hebben zij de stap genomen om het bedrijf over te nemen.
Hun visie voor Cornelis is om een plek creëren waar mensen zich thuis voelen en op hun gemak zijn, waar men bij alles wat geserveerd wordt de kwaliteit ervan ziet en vooral proeft. De keuken moet passen bij de uitstraling van het pand, ambachtelijk, van goede kwaliteit, met zelfgemaakte producten maar bovenal gastvrij, Cornelis is er voor iedereen.

Vera Hoogland

Sinds december onderdeel van het team als 1e medewerker bediening. Ze is 5 van onze 6 openingsdagen altijd vrolijk op de werkvloer aanwezig.

Joey Rorije

Al weer sinds begin 2019 onderdeel van ons keukenteam als zelfstandig werkend kok. Hij staat vaak achterin de keuken aan de oven, daarnaast draait hij met regelmaat de lunch aan de warme kant.

Inez Kruizinga

Terug van weggeweest!
Nog steeds op de werkvloer aanwezig als een van de floormanagers maar daarnaast ook achter de schermen druk met social media, menukaarten, groepen en meer... We zijn blij dat je er weer bij bent!

Bram Koers

Bram is al een aantal jaren een bekend gezicht voor vele gasten. Vrolijk, gezellig en een harde werker, zo kun je hem omschrijven.

Bram de Jong

Bram is al 2 jaar werkzaam bij cornelis als leerling kok. Maar nu hij zijn opleiding heeft behaald is blijft hij gelukkig nog bij ons zelfstandig werkend kok!

Mark Vuursteen

Mark is al een paar maanden bij Cornelis en nu al niet meer te missen. Hij is vooral onze barman en maakt met veel plezier alle cocktails!