Jurgen

Jurgen is in 2015 als leerling bij Cornelis begonnen en inmiddels doorgegroeid tot onze chef-kok! Geen plek in de keuken is voor hem nog onbekend en hij is de leermeester voor de koks in opleiding bij Cornelis.

Wiljam

Sinds dag 1 een belangrijk onderdeel van het managementteam en inmiddels als bedrijfsleider van Cornelis. Een van de vaste gezichten van Cornelis. Hij zal er altijd voor zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Simon

De derde man in de keuken en managementassistent. In 2016 heeft Simon besloten de stap naar Cornelis te maken. Volgens ons nog steeds een van de best gemaakte keuzes.

Vera

Sinds december 2019 onderdeel van het team als een van de floormanagers. Inmiddels bij velen al een erg bekend gezicht en in het team zeker onmisbaar.

Niels

De junior sous-chef van Cornelis. De garde en pizzaoven zijn voor hem de bekende plekken in de keuken.

Asina

De fijne dame in ons keukenteam! Ze maakt jullie salades, voorgerechten, sandwiches en desserts in een handomdraai. Ze staat haar 'mannetje' tussen alle heren in het keukenteam.

Joey

Alweer sinds begin 2019 onderdeel van ons keukenteam als zelfstandig werkend kok. Inmiddels een van de belangrijke steunpilaren van het keukenteam. Ook de pizza oven is voor hem niet meer onbekend!

Bram

Bram is al een aantal jaren een bekend gezicht voor vele gasten. Vrolijk, gezellig en een harde werker!

Inge

Zonder enige horeca ervaring kwam ze bij Cornelis en in een hele korte tijd is ze uitgebloeid tot één van onze vaste toppers.

Marieke

Voor ons al langer bekend als één van onze fijne gasten maar nu ook onderdeel van ons vaste team. Jullie zullen haar regelmatig met een grote glimlach aan tafel zien staan.

Bas

Al een tijdje werkzaam in de keuken van Cornelis. Met veel passie voor zijn vak maakt hij de mooiste gerechten!

Paul

Een van onze barmannen en maakt met liefde alle drankjes. Koffie's, cocktails, noem maar op, hij kan het allemaal!

Sarah

Sinds de zomer van 2022 werkzaam bij Cornelis. Een ontzettend harde werker en altijd vrolijk!

Mischa en Nicole

De eigenaren van Cornelis.
Het is hun visie voor Cornelis om een plek creëren waar mensen zich thuis voelen en op hun gemak zijn, waar men bij alles wat geserveerd wordt de kwaliteit ervan ziet en vooral proeft. De keuken moet passen bij de uitstraling van het pand, ambachtelijk, van goede kwaliteit, met zelfgemaakte producten maar bovenal gastvrij, Cornelis is er voor iedereen.