Nice to meet you!

Maak kennis met het team van Cornelis. De dames en heren die jullie met alle liefde voorzien van een heerlijke en gezellige ochtend, middag of avond! Elk hun eigen kwaliteit en kracht welke wij graag aan jullie toelichten.

We hebben een prachtig pand, met heerlijk terras maar uiteraard maken de medewerkers van Cornelis voor ons gasten echt het verschil. Daarom is deze pagina voor ons team, omdat zij Cornelis maken tot het prachtige bedrijf wat het is.

Ter inspiratie voor onze gasten delen we ook meteen onze voorkeuren in dranken en gerechten.

 

Jurgen

De Chef-kok van ons keukenteam. Samen met zijn team bedenkt hij de meest prachtige en zalige gerechten op onze menukaart. Hij begeleid de leerlingen van Cornelis. Kortom, absoluut onmisbaar in het team!

Mijn favo gerecht? --> Eigenlijk altijd de gerechten uit het driegangenmenu.

Bram

Bram is al een aantal jaren een bekend gezicht voor vele gasten. Vrolijk, gezellig en een harde werker! Hij zorgt er altijd voor dat het goed gaat met onze gasten en met het team wat aan het werk is.

Bram staat bij ons bekend om zijn enorme gastvrijheid, zijn passie voor de horeca en leergierigheid.

Favoriete drankje?--> Een cappuccino met soja-melk. Omdat ik onze koffie het allerbeste vind!

Wiljam

Sinds dag 1 een belangrijk onderdeel van het managementteam van Cornelis. Een van de vaste gezichten van Cornelis, inmiddels is hij voor iedereen bekend. Hij zal er altijd voor zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Achter de schermen zorgt hij er uiteraard ook voor dat alles op rolletjes blijft lopen.

Mijn favoriete drankje? --> Meestal het tapbiertje van het seizoen. Dit is eigenlijk altijd een topbiertje die bij het seizoen past. Meestal kies ik ze zelf dus wordt er een kleine voorkeur in de keuze verwerkt :).

Joey

Ook een allround teamplayer in ons team. Hij kan op alle plekken in de keuken staan maar staat het liefst aan de roti, hij begeleid daar de nieuwe medewerkers, bedenkt de creatieve warme gerechten en is een belangrijke steunpilaar van het keukenteam.

Favoriete gerecht?--> De beef tataki salade, toen ik nog niet bij Cornelis werkte kwam ik daar speciaal altijd voor bij Cornelis!

Vera

Een bekend gezicht op de werkvloer. Begeleid het jonge team heel secuur, zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt en werkt ook nog de evenementen achter de schermen uit.

Favo drink --> Disaronno Sour, omdat ik vind dat deze wel wat extra gewaardeerd mag worden.

Simon

Een belangrijke factor in het keukenteam en managementassistent. 3 dagen staat hij te schitteren aan de garde, bedenkt hij gerechten voor de nieuwe menukaarten en begeleid hij de rest van het team. 1 dag per week zorgt hij ervoor dat achter de schermen ook alles goed blijft gaan.

Favo gerecht --> altijd de gerechten uit het drie gangen menu! Wisselend, lekker en seizoensgebonden.

Asina

De fijne dame in ons keukenteam! Ze maakt jullie salades, voorgerechten, sandwiches en desserts in een handomdraai. Ze staat haar 'mannetje' tussen alle heren in het keukenteam.

Favoriete gerecht?--> Ik kan niet kiezen dat zijn er 2, de pokebowl of beef tataki vind ik beide heerlijk!

Inge

Zonder enige horeca ervaring kwam ze bij Cornelis en in een hele korte tijd is ze uitgebloeid tot een vast belangrijk onderdeel van ons team. Ze staat altijd voor onze gasten klaar met een glimlach en zorgt voor een gezellige noot in het team.

Favoriete drankje --> Ballon 43, maar dan vind ik hem nog lekkerder met mijn eigen twist, Ginger Ale ipv bruiswater.

Marieke

Voor ons al langer bekend als één van onze fijne gasten maar nu ook onderdeel van ons vaste team.
Jullie zullen haar vaak overdag zien, ze verzorgt de gasten met liefde van een prachtige lunch of maakt de lekkerste koffies voor jullie in de ochtend.

Haar eigen favo drink? --> Een glas Verdejo, omdat deze wijn bij iedere gelegenheid en op ieder moment heerlijk is!

Bas

Met veel passie voor zijn vak maakt hij de mooiste gerechten! De roti blijft wel zijn favoriete kant van de keuken. Een fijne aanvulling in ons team, hij staat altijd klaar voor het bedrijf en het team!

Favoriete gerecht?--> Pizza carbonara, onze pizza's zijn fantastisch en vooral deze!

Noa

De rustige factor in ons bedieningsteam. Ze zorgt ervoor dat het werk altijd heel secuur gedaan wordt. Over een paar maandjes gaat ze weer studeren dus we genieten deze zomer nog even van haar!

Favo drink --> Mimosa, een heerlijk drankje om je lunch bij Cornelis compleet te maken.

Jesse

Deze jongeman komt zijn laatste leerjaar van de koksopleiding bij Cornelis doen. Het afronden van zijn studie gaan wij hopelijk meemaken! Inmiddels draait hij volwaardig mee aan de garde en kunnen we hem eigenlijk al niet meer missen!

Favoriete gerecht--> Vaak de voor- en nagerechten van het 3-gangen menu, omdat die altijd mooi en uitdagend zijn en net wat extra’s hebben

Benjamin

Altijd vrolijk, gezellig en vooral een harde werker! Maakt zowel met lunch als diner de gerechten aan de garde met veel liefde voor jullie klaar.

Favo gerecht --> De pasta met gamba's is een heerlijk gerecht en een goeie toevoeging aan onze uitgebreide menukaart.

Paul

All the way from Oekraïne. Inmiddels een van onze vaste barmannen en hij maakt met liefde alle drankjes. Koffie's, cocktails, noem maar op, hij kan het allemaal!

Favoriete drankje? --> My favorite drink is an espresso martini. Because every time I drink it I have good memories. The taste reminds me to the ice cream I used to ate when I was a child.

Sarah

Deze dame verzorgt alle gasten met een lieve, gastvrije glimlach. Met haar enthousiasme zorgt ze altijd voor een glimlach op het gezicht van onze gasten.

Favoriete drankje --> Een cappuccino om de dag goed mee te beginnen!

Nicole

Directie van Cornelis

Het is mijn visie voor Cornelis om een plek creëren waar mensen zich thuis voelen en op hun gemak zijn, waar men bij alles wat geserveerd wordt de kwaliteit ervan ziet en vooral proeft. De keuken moet passen bij de uitstraling van het pand, ambachtelijk, van goede kwaliteit, met zelfgemaakte producten maar bovenal gastvrij, Cornelis is er voor iedereen.

Mijn favo drankje? --> Cappuccino in de ochtend(onze koffie vind ik geweldig) of één van de fantastische wijnen van de uitgebreide wijnkaart later op de dag.

Mischa

Directie van Cornelis

De visie voor Cornelis delen we uiteraard. Ik werk zelf grotendeels mee in de keuken en in nood ondersteun ik ook zeker het bedieningsteam.

Met zijn jarenlange ervaring in de horeca zit dit allemaal wel goed.

Mijn favo gerecht? --> Pizza carbonara, de pizza's van Cornelis met het pinsa romana meel uit onze houtoven zijn bijna niet te overtreffen!