Willianne Rozendal

Willianne werkt al vanaf dag 1 bij Cornelis als een van de managers aan de voorkant. Wilt u reserveren met een grote groep of heeft u een feestje te vieren? Willianne neemt dit graag met u door!

Jurgen Boeve

Jurgen is in 2015 als leerling bij Cornelis begonnen en doorgegroeid tot sous-chef. Inmiddels is geen plek in de keuken voor hem nog onbekend en is hij de leermeester voor de koks in opleiding bij Cornelis.

Wiljam van Noorel

Sinds dag 1 een belangrijk onderdeel van het managementteam. Als het nou om de verbouwing gaat, om wijnen of alle andere dranken, Wiljam weet het allemaal en deelt het graag!

Frank Oosterhoorn

Maak kennis met onze Chef-kok! De drijvende kookkracht achter onze schermen. Respect voor zijn collega's, rustig blijven in piekmomenten, goede communicatie en tot slot het overbrengen van zijn kennis. Cornelis is er trots op!

Davide Medau

Sinds 2017 is Davide onze vaste pizzaioli. Hij kent de houtoven het beste van ons allemaal en zorgt ervoor dat daar de allerlekkerste pizza's uitkomen! Zijn opleiding tot kok is ook afgerond, dus bijspringen in de keuken is ook geen probleem.

Simon Augustinus

De derde man in de keuken! In 2016 heeft Simon besloten de stap naar Cornelis te maken. Volgens ons nog steeds een van de best gemaakte keuzes! Hij zorgt voor orde, rustige communicatie en is een hele harde werker.

Janine Luijkx

Ze houdt zich sterk tussen alle mannen in de keuken. Janine draait de lunch aan de garde en zorgt voor de lekkerste gebakjes in de ochtend.

Niels Thomassen

De garde is zijn favoriete kant in de keuken en dan vooral het patisserie gedeelte. Niels blijft (bijna) altijd lachen en is een vrolijke aanvulling op het team!

Els Wegerif

Ze is eind 2017 begonnen bij Cornelis nadat ze verschillende horecabedrijven van binnen heeft gezien. Met haar ervaring en kunde zorgt ze ervoor dat iedere gast zeer tevreden bij Cornelis bij vertrekt. Daarnaast ondersteunt ze als management assistent Nicole en Mischa achter de schermen.

Frank Timmer

Sinds eind 2015 werkt Frank als zelfstandig werkend kok bij Cornelis. Inzetbaar op meerdere plekken in de keuken en daarom een zeer belangrijke aanvulling op het team!

Mischa Steenhuis & Nicole Kwakkel

Vanaf de opening zijn Mischa en Nicole nauw betrokken geweest bij de bedrijfsvoering van Cornelis. Op 1 september 2018 hebben zij de stap genomen om het bedrijf over te nemen.
Hun visie voor Cornelis is om een plek creëren waar mensen zich thuis voelen en op hun gemak zijn, waar men bij alles wat geserveerd wordt de kwaliteit ervan ziet en vooral proeft. De keuken moet passen bij de uitstraling van het pand, ambachtelijk, van goede kwaliteit, met zelfgemaakte producten maar bovenal gastvrij, Cornelis is er voor iedereen.