Jurgen Boeve

Jurgen is in 2015 als leerling bij Cornelis begonnen en zelfs nu doorgegroeid tot onze chef! Inmiddels is geen plek in de keuken voor hem nog onbekend en is hij de leermeester voor de koks in opleiding bij Cornelis.

Wiljam van Noorel

Sinds dag 1 een belangrijk onderdeel van het managementteam. Als het nou om de verbouwing gaat, om wijnen of alle andere dranken, Wiljam weet het allemaal en deelt het graag!

Simon Augustinus

De derde man in de keuken! In 2016 heeft Simon besloten de stap naar Cornelis te maken. Volgens ons nog steeds een van de best gemaakte keuzes! Hij zorgt voor orde, rustige communicatie en is een hele harde werker.

Vera Hoogland

Sinds december 2019 onderdeel van het team als 1e medewerker bediening. Ze is 5 van onze 6 openingsdagen altijd vrolijk op de werkvloer aanwezig.

Niels Thomassen

De garde is zijn favoriete kant in de keuken en dan vooral het patisserie gedeelte. Niels blijft (bijna) altijd lachen en is een vrolijke aanvulling op het team!

Mischa Steenhuis & Nicole Kwakkel

Vanaf de opening zijn Mischa en Nicole nauw betrokken geweest bij de bedrijfsvoering van Cornelis. Op 1 september 2018 hebben zij de stap genomen om het bedrijf over te nemen.
Hun visie voor Cornelis is om een plek creëren waar mensen zich thuis voelen en op hun gemak zijn, waar men bij alles wat geserveerd wordt de kwaliteit ervan ziet en vooral proeft. De keuken moet passen bij de uitstraling van het pand, ambachtelijk, van goede kwaliteit, met zelfgemaakte producten maar bovenal gastvrij, Cornelis is er voor iedereen.

Frank Timmer

Sinds eind 2015 werkt Frank als zelfstandig werkend kok bij Cornelis. Inzetbaar op meerdere plekken in de keuken en daarom een zeer belangrijke aanvulling op het team!

Inez Kruizinga

Terug van weggeweest!
Nog steeds op de werkvloer aanwezig als een van de floormanagers maar daarnaast ook achter de schermen druk met social media, menukaarten, groepen en meer... We zijn blij dat je er weer bij bent!

Joey Rorije

Al weer sinds begin 2019 onderdeel van ons keukenteam als zelfstandig werkend kok. Hij staat vaak achterin de keuken aan de oven, daarnaast draait hij met regelmaat de lunch aan de warme kant.

Bram Koers

Bram is al een aantal jaren een bekend gezicht voor vele gasten. Vrolijk, gezellig en een harde werker, zo kun je hem omschrijven.

Inge Roosenburg

Zonder enige horeca ervaring kwam ze bij Cornelis en in een hele korte tijd is ze uitgebloeid als één van onze vaste medewerkers. Samen met haar beste vriend Bram brengt Inge één en al gezelligheid in het team bij Cornelis.