Wiljam van Noorel

Sinds dag 1 een belangrijk onderdeel van het managementteam. Als het nou om de verbouwing gaat, om wijnen of alle andere dranken, Wiljam weet het allemaal en deelt het graag!

Jurgen Boeve

Jurgen is in 2015 als leerling bij Cornelis begonnen en doorgegroeid tot sous-chef. Inmiddels is geen plek in de keuken voor hem nog onbekend en is hij de leermeester voor de koks in opleiding bij Cornelis.

Willianne Rozendal

Willianne werkt al vanaf dag 1 bij Cornelis als een van de managers aan de voorkant. Wilt u reserveren met een grote groep of heeft u een feestje te vieren? Willianne neemt dit graag met u door!

Davide Medau

Sinds 2017 is Davide onze vaste pizzaioli. Hij kent de houtoven het beste van ons allemaal en zorgt ervoor dat daar de allerlekkerste pizza's uitkomen! Zijn opleiding tot kok is ook afgerond, dus bijspringen in de keuken is ook geen probleem.

Inez Kruizinga

Inez is in 2016 bij Cornelis begonnen en de kleinste van ons allemaal! Ze werkt inmiddels fulltime bij Cornelis en zorgt ervoor dat het team goed aangestuurd wordt.

Kathllen Moor

Kathllen werkt sinds 2016 bij Cornelis, ze is er 2 dagen in de week. Zeker op woensdag 1 van onze vaste vrolijke gezichten in de zaak.

Soraya Dijkgraaf

Soraya werkt sinds 2015 bij Cornelis en is er meestal 3 dagen in de week. Op woensdag is ze er (bijna) altijd maar ook in de weekenden zorgt ze ervoor dat alle gasten met een glimlach vertrekken.

Janine Luijkx

Ze houdt zich sterk tussen alle mannen in de keuken. Janine draait de lunch aan de garde en zorgt voor de lekkerste gebakjes in de ochtend.