Willianne Rozendal

Willianne werkt al vanaf dag 1 bij Cornelis als een van de managers aan de voorkant. Wilt u reserveren met een grote groep of heeft u een feestje te vieren? Willianne neemt dit graag met u door!

Jurgen Boeve

Jurgen is in 2015 als leerling bij Cornelis begonnen en doorgegroeid tot sous-chef. Inmiddels is geen plek in de keuken voor hem nog onbekend en is hij de leermeester voor de koks in opleiding bij Cornelis.

Wiljam van Noorel

Sinds dag 1 een belangrijk onderdeel van het managementteam. Als het nou om de verbouwing gaat, om wijnen of alle andere dranken, Wiljam weet het allemaal en deelt het graag!

Mischa Steenhuis & Nicole Kwakkel

Vanaf de opening zijn Mischa en Nicole nauw betrokken geweest bij de bedrijfsvoering van Cornelis. Op 1 september 2018 hebben zij de stap genomen om het bedrijf over te nemen.
Hun visie voor Cornelis is om een plek creëren waar mensen zich thuis voelen en op hun gemak zijn, waar men bij alles wat geserveerd wordt de kwaliteit ervan ziet en vooral proeft. De keuken moet passen bij de uitstraling van het pand, ambachtelijk, van goede kwaliteit, met zelfgemaakte producten maar bovenal gastvrij, Cornelis is er voor iedereen.

Lonneke Nitert

Begonnen als leerling en doorgegroeid tot 1 van de belangrijke pilaren van Cornelis. Evenementen, social media ze doet het allemaal naast het aansturen van het team op de werkvloer.

Helaas is ze tot en met april aan het werk als ski-/snowboardlerares, we kijken nu al uit naar je terugkomst!

Davide Medau

Sinds 2017 is Davide onze vaste pizzaioli. Hij kent de houtoven het beste van ons allemaal en zorgt ervoor dat daar de allerlekkerste pizza's uitkomen! Zijn opleiding tot kok is ook afgerond, dus bijspringen in de keuken is ook geen probleem.

Inez Kruizinga

Inez is in 2016 bij Cornelis begonnen en de kleinste van ons allemaal! Ze werkt inmiddels fulltime bij Cornelis en zorgt ervoor dat het team goed aangestuurd wordt.

Simon Augustinus

De derde man in de keuken! In 2016 heeft Simon besloten de stap naar Cornelis te maken. Volgens ons nog steeds een van de best gemaakte keuzes! Hij zorgt voor orde, rustige communicatie en is een hele harde werker.

Kathllen Moor

Kathllen werkt sinds 2016 bij Cornelis, ze is er 2 dagen in de week. Zeker op woensdag 1 van onze vaste vrolijke gezichten in de zaak.

Janine Luijkx

Ze houdt zich sterk tussen alle mannen in de keuken. Janine draait de lunch aan de garde en zorgt voor de lekkerste gebakjes in de ochtend.

Soraya Dijkgraaf

Soraya werkt sinds 2015 bij Cornelis en is er meestal 3 dagen in de week. Op woensdag is ze er (bijna) altijd maar ook in de weekenden zorgt ze ervoor dat alle gasten met een glimlach vertrekken.

Niels Thomassen

De garde is zijn favoriete kant in de keuken en dan vooral het patisserie gedeelte. Niels blijft (bijna) altijd lachen en is een vrolijke aanvulling op het team!

Marco van Lohuizen

Jarenlange ervaring op sterrenniveau, een van de drijvende krachten achter onze mooie dinerkaart. Als iemand van ons een vakidioot is, dan is Marco het wel. Zijn kennisniveau is bewonderingswaardig te noemen.

Els Wegerif

Ze is eind 2017 begonnen bij Cornelis nadat ze verschillende horecabedrijven van binnen heeft gezien. Met haar ervaring en kunde zorgt ze ervoor dat iedere gast zeer tevreden bij Cornelis bij vertrekt.

Frank Timmer

Sinds eind 2015 werkt Frank als zelfstandig werkend kok bij Cornelis. Inzetbaar op meerdere plekken in de keuken en daarom een zeer belangrijke aanvulling op het team!

Moise Lubbers

Net begonnen als 1e jaar leerling gastvrouw. Jong & gedreven, staat zij 4 dagen in de week te leren aan de voorkant.